![]() |
|
|
#1 |
![]() Super Moderator |
Sana Bağimli Olmadan Büyüttüm Ben Bu Sevdayi İçimde... Sen Olsanda Büyümeye Devam Edecek Olmasanda... Sevmişim Bir Kere Seni Kurtuluşun Yok...Seni Özlemeyi En Çok Ben Bilirim... Hiç Yakinmadim Seni Özlemekten... Üstelik... Kavuşmama İhtimali... İşlenmemiş Bir Taş Gibi Önümde Dikilip Dururken... Sana Dokunamamak Yüreğimi Böylesine Acitirken...Yinede Bil Ey Yar......... Ki Yüreğimi Kanatan Bu Aciya İnat Dokunmadan Tenine Saatlerce Sevişebilirim Seninle......... Seni Göremeyen Gözlere İnat,Seni Hissedemeyen Ellere İnat,Seni Bir Türlü Bana Getirmeyen Zamana İnat,Seni Sevmekten Vazgeçmeyeceğim... Ahh Yar Ahh Hasretim Sustum Çığlıklarımı Geceye Asıp Sustum Avaz Avaz Yokluğuna......... Ahh Yar Ahh Güneşim Koştum Adını Dilime Dolayıp Koştum Düşe Kalka Varlığına ......... Yüreğimin Kalemiyle Yazıyorum Bu Paragrafı; Gözlerini Yumarak Oku.. Biz Hep Yumduğumuz Gözlerle Görmedik mi Birbirimizi.. Bir Hep Gözlerimiz Kapalı Dokunmadık mı Birbirimize.. Bir Hep Gözlerimiz Kapalı Sevmedik mi Sevişmedik mi.. Seni Umutsuzca, Beklentisizce, Hayallerce Sevdim Uzağından... ...Beklentisiz Beklentilerim Yine Kocaman... ...Engel Tanımayan Nüksetmelerin......Karşılıksız Sevdigim Gibi... ...Olmuyor Keçim ...Olmuyor... Sen Den Gidilmiyor... ...Zaman Yine Aldı Başını Geçip Gidiyor...Tutmak Ne Mümkün... ...Son Bir İstek Dürtüp Duruyor Tüm Bastırmışlıklarımı... ...Sadece Benim Olacak Bir 24 Saat... ...İçinde Senin Olacağın...Ve Her Saliyesine Kadar... ...Parçalanarak Tüketeceğim Bir 24 Saat... ...Hiç Konuşmadan... ...Gözlerimi Kapatıp... ...Sadece Varlığını Hissetmek İstediğim... ...Nefesini Duymak... ...Kokunu Almak İstediğim... ...Parmaklarımla Saçlarından Ayak Parmaklarına Kadar... ...Sana Sadece Dokunabileceğim... ...Şu Başı Belli Sonu Belirsiz Yaşamdan Çalınmış Bir 24 Saat... ...Son Dileğim... ...Yine "Ne Çok" Ve "İmkansızı" İstemekteyim... ![]() Elif aşktır; Nun sabır. Hem Elifteyim hem Nun'da. Bir ney misâli inlerim her şiirin sonunda. Elif dedim Nun geldi ardı sıra.Elif, “tek”; “Be” tek’in Elif’in YY aşkı YY NİN Elif’e aşkı, |
|
|
|
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş :) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
![]() Yarım bıraktın |
Ömrümce yaşadığım Sürece sana aşık olacağım
![]() Yalan duymak istemiyormusun? Al sana gerçek SENİ SEVİYORUM |
|