![]() |
|
|
#1 |
![]() |
![]() Viktor Zuev ![]() Ali Şükrü Fidan ![]() Borisiav Stankoviç ![]() Chuyang ye ![]() Constantin Ciosu ![]() Dağıstan Çetinkaya ![]() Doğan Arslan ![]() Gerhard Master ![]() Hardy Lauper ![]() İon Barbu ![]() Mihai Ignat ![]() Oleg Degadchov ![]() Rana Mermertaş ![]() Thomaz Plabmann ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ^^^-..KİMİNE GÖRE KRAL'IM, KİMİNE GÖRE YALAN'IM, KİMSE KUSURA BAKMASIN..ADAMINA GÖRE ADAMIM..^^-. !! DiLiniN_sÖYLedİgiNi_YürEgiN_DesTekLEmiYorSa_Ne_AnL amı_Var_SENİ_SEVİYORUM'LarIn..!! aLnInıN_LeKesi_CaNıNın_BeDeLi_oLMayaCakSa_bAnA_Yâr ...oLMa.....!!! |
|
|
|
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş :) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
![]() Super Moderator |
emeğe sağlık tşk ler
![]() Elif aşktır; Nun sabır. Hem Elifteyim hem Nun'da. Bir ney misâli inlerim her şiirin sonunda. Elif dedim Nun geldi ardı sıra.Elif, “tek”; “Be” tek’in Elif’in YY aşkı YY NİN Elif’e aşkı, |
|
|
|
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş :) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| karikatürler, komik fotograf, Ödüllü |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|