![]() |
|
|||||||
| İstek & Şikayet ve Önerileriniz Forum hakkındaki isteklerinizi ve görüşlerinizi bize bildiriniz.. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() Gayretli üye |
sitede admin arkadaşlardan isteğim var bol bolk db kasınız sizden ricam budur bide bol bol konu açarsanız sevinirim forumda olmayan bir çok alan var mesela bizim forumda frmtr.com gibi olsa fenamı olur eklıyecek yer bulamadım ben eklıyeceklerimi hep muzik vs vs şeyler frmtr.com örnek alarak forumu biraz genişletelim derim bence db kasarak
|
|
|
|
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş :) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
![]() |
Güzel istek tabi bunu admin arkadaşlar görüştü fakat görüldüğü gibi forum olarak bir iki bölüm harici pek konu açılımı yok umarım tüm arkadaşlar bu konuda üzerine düşeni yapacaktır
SeN BaNa BaKMa, BeN SeNiN BaKTıĞıN YeRDe DuRuRuM Hayatımdan GidenLer... Bir Daha Geri GeLmeyi HayaL BiLe Etmeyin..! Hayatıma Yeni GirenLer Gitmeyi Düşünürseniz.. Hiç BekLemeyin..! KaLıp Tanımaksa Amacınız Durup İzLeyiN..! BaşkaLarından DegiL Beni Benden Ögrenin..! Ben:AradikLarıma Sahip, Sahip OLdukLarımaysa Tutkunum..! |
|
|
|
|
|
#3 | |
![]() Çalışkan üye |
Alıntı:
ha birde ultraaslanın dediği gibi umarum tüm arkadaşlar üzerine düşeni yapar... |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
![]() |
Alıntı:
Ki$inin Manası, Davası Kadardır. Ki$i Ancak Davası Kadar Mana Ta$ır Ki$inin Davası Ancak Derdidir. Derdin Neyse Davan Odur. Ey İddiacı Sen Derdin Kadar DeğerLisin. ßırak ßa$kaLarınıda GERÇEK Derdine ßir ßak Her Ses ßir Nefes , Her Nefeste ßir Heves ,Dünya Arsızındır Fırsat İpsizin..!!
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]() Super Moderator |
Alıntı:
Ayrıca Engin bey hassasiyetiniz için tşk ler konu açma olayına sizide davet edelim ![]() ![]() Elif aşktır; Nun sabır. Hem Elifteyim hem Nun'da. Bir ney misâli inlerim her şiirin sonunda. Elif dedim Nun geldi ardı sıra.Elif, “tek”; “Be” tek’in Elif’in YY aşkı YY NİN Elif’e aşkı, |
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
İlgilenecek arkadaş varsa güzel olur tabikide
![]() Hala Kalbinin Atış Seslerini Duyuyorsan Şükret!!! Çünki Durduğu An Herşey Boş Oluveriyor..! YA RABBİ Seni tarif etmektedir bütün güzel isimler Sen güzel isimlerini aşikar etmezsen ruhum karanlıkta kalır. Esmaül Hüsna’na şahit yaz beni... Ben acizim Sen Kadirsin, Ben fakirim Sen Rahimsin, Ben ölüyüm Sen Haysın, Ben çaresizim Sen Ehadsın, Ben muhtacım Sen Sametsin, Ben sağırım işiten Sensin, Ben körüm gören Sensin, Ben dilsizim konuşan Sensin, Ben yaratılıyorum yaratan Sensin, Ben yokum var eden Sensin, Ben hiçim ama emellerim büyüktür, Ben yoksulum ama isteklerim çoktur, Ben isterim çünkü Sen büyüksün, Şahit yaz büyüklüğüne bu küçük kalbimi...
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| adminlerin, dikkatine, online, uyeler, İstek |
| Seçenekler | |
| Stil | |