![]() |
|
|
#1 |
![]() |
günün sözü olarak güzel ve anlamli gördugunuz sözleri bizimle paylasin.simdiden tskler.. .. SöyLenemiyor çok şey Susmadan . .. ![]() Konu HayaL tarafından (07-04-2009 Saat 03:03 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş :) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
![]() |
ilk söz benden gelsin.. Gerçek dostlariniz iyi günlerinizde davet edince sizi ziyaret ederler, kara günlerinizde davetsiz gelirler.... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Sular yükselince balıklar karıncaları yer, sular çekilince de karıncalar balıkları. Kimse bugünkü üstünlüğüne ve gücüne güvenmemelidir çünkü kimin kimi yiyeceğine suyun akışı karar verir...
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() Çalışkan üye |
Sular yükselince balıklar karıncaları yer, sular çekilince de karıncalar balıkları. Kimse bugünkü üstünlüğüne ve gücüne güvenmemelidir çünkü kimin kimi yiyeceğine suyun akışı karar verir...
mükemmel bir söz paylasım icin tesekkürler Kimi aşk kısadır, kimi uzundur, Kimi satar kimi de satın alır; Kimi gözyaşı döker öldürürken, Kimi kılı kıpırdamadan öldürür; Herkes öldürebilir sevdiğini Ama herkes öldürdü diye ölmez!!! |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Güzel Bakan Güzel Görür, Güzel Düşünen Hayatından Lezzet Alır.
Hala Kalbinin Atış Seslerini Duyuyorsan Şükret!!! Çünki Durduğu An Herşey Boş Oluveriyor..! YA RABBİ Seni tarif etmektedir bütün güzel isimler Sen güzel isimlerini aşikar etmezsen ruhum karanlıkta kalır. Esmaül Hüsna’na şahit yaz beni... Ben acizim Sen Kadirsin, Ben fakirim Sen Rahimsin, Ben ölüyüm Sen Haysın, Ben çaresizim Sen Ehadsın, Ben muhtacım Sen Sametsin, Ben sağırım işiten Sensin, Ben körüm gören Sensin, Ben dilsizim konuşan Sensin, Ben yaratılıyorum yaratan Sensin, Ben yokum var eden Sensin, Ben hiçim ama emellerim büyüktür, Ben yoksulum ama isteklerim çoktur, Ben isterim çünkü Sen büyüksün, Şahit yaz büyüklüğüne bu küçük kalbimi...
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Kaybetmeyi ahlaksızca bir kazanca tercih et. İlkinin acısı bir an, ötekinin vicdan azabı bir ömür boyu sürer. Bu dünyada bırakacağın en büyük miras onur ve dürüstlüktür.. Ölürüm sevdiğim zehirim sensin.. Evvelim sen oldun!.. Ahirim sensin...
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() Çalışkan üye |
keL öLür Sırma sacLı oLur , kör öLür Badem gözLü oLur ... Ben bu Söze bayıLıyorum.. cook dogru
![]() ![]() ' YaN Seen * * * ! ' Aşk-ı Fenerbahçe ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
|
|